24 december 2019

Duik het nieuwe jaar in en upgrade jezelf in 2020

Het bestuur van de Industriële Contactclub Staphorst wenst u fijne feestdagen en al het goeds voor 2020. Graag kijken we samen met u nog even terug naar onze laatste bijeenkomst: op woensdag 11 december 2019 jl. hield ICC Staphorst haar jaarlijkse ledenvergadering bij Hotel Restaurant Waanders.

Het betrof een drukbezochte bijeenkomst waar voorafgaand aan de vergadering de ondernemers samen aan het buffet gingen in de Staphorst zaal. Tijdens de ledenvergadering kwamen de nodige punten aan de orde waaronder de af- en aantredende bestuursleden. De heer Bouman was tussentijds aftredend als voorzitter na een voorzitterschap van 5 jaar. Hij werd door zijn medebestuursleden  en leden bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de bedrijven in Staphorst. Klaas Klein treedt in de voetsporen van de oud-notaris als voorzitter. Ook is het bestuur uitgebreid, met Nico Bouwman van NICO advocatuur, Hendrik Bloemert van Bloemert en Kasper Mussche van MUBO Metaal wordt er geïnvesteerd in kennis en inzet.

Over kennis en inzet gesproken: Martin van der Sluis van PlasmaMade (ambassadeur regio Zwolle voor gemeente Staphorst) en Marijn Gerrits (accountmanager gemeente Staphorst) gaven een presentatie over ‘upgrade jezelf’. Investeer in uw medewerkers met opleiding en ontwikkeling. Daarvoor is een ontwikkelfonds vanuit de regio Zwolle beschikbaar die gelden ter beschikking stelt om te investeren in mensen in de regio Zwolle. De presentatie die tijdens de ledenvergadering gehouden werd vindt u via deze link.. Verder via www.upgradejezelfregiozwolle.nl is er meer informatie beschikbaar over dit kansrijke ontwikkelfonds.

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.