Samen zijn

De ICC vertegenwoordigt het belang van de (industriële) ondernemingen van Staphorst

Er worden minimaal 5 bijeenkomsten georganiseerd, een algemene ledenvergadering (meestal in december), nieuwjaarsbijeenkomst i.s.m. S&B.

22/05

Bedrijfsbezoek

22 mei: Bedrijfsbezoek Bloemert Group

Dit keer mogen we op bezoek bij het bedrijf van onze voorzitter. Na een flinke verbouwing zijn we welkom in de nieuwe inspirerende kantooromgeving. Hendrik noemt het zelf ‘Ons clubhuis’ en hij zal ons deze avond meenemen in waarom hij dit zo noemt. Welke impact heeft een kantooromgeving op het werven van nieuwe werknemer maar ook het behouden van werknemers?

Lees meer

27/06

Bijeenkomst

27 juni: Zomerborrel

Lange, zwoele avonden, barbecueën, vakanties… Ja, de zomer komt er aan! Om dit feestelijk in te luiden ben je uitgenodigd voor de Zomerborrel. Wij zijn hiervoor welkom bij Grand café Waanders, een naam die iedere Staphorster natuurlijk wel kent. Sinds 1938 is dit voormalig familiebedrijf al een begrip in de regio. In mei heropent Waanders zich, na een grondige renovatie onder leiding van projectontwikkelaar en vastgoedondernemer Jan Mulder.

Lees meer

12/09

Uitje

September: jaarlijks ICC uitje. De data en inhoud volgt!

Jaarlijks uitje. De data en inhoud volgt!

Lees meer

07/11

Bijeenkomst

7 november – Inspiratieavond: Scaling up met Pieter van Osch

Kom jij inspiratie op doen? Op 7 november organiseren wij een inspiratieavond met gastspreker Pieter van Osch, eigenaar van Scaleup Impact. Pieter heeft meer dan dertig jaar ervaring als ondernemer en is de afgelopen tien jaar een gecertificeerd Scaling up coach.

Lees meer

01/12

Vergadering

December: ledenvergadering ICC Staphorst

Onze laatste bijeenkomst van dit jaar is zoals altijd de Algemene Ledenvergadering. We bespreken het aflopende jaar, waar de club nu staat en wat ons volgend jaar staat te wachten. Meld je aan en denk mee met de plannen van de club.

Lees meer

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.