11 juni 2020

Belangrijke wijzigingen afscheid Jan Smit

Het bestuur van de ICC bereikte het bericht dat rouwstoet 15 minuten EERDER vertrekt. Ook is het mogelijk de dienst te beluisteren via internet. Lees hier meer over het gewijzigde bericht ten aanzien van aanstaande zaterdag.

Aanstaande zaterdag 13 juni nemen we afscheid van Jan Smit. Door coronamaatregelen vindt de afscheidsdienst plaats met maximaal 30 familieleden. Om eenieder de gelegenheid te geven Jan een laatste eer te bewijzen en zijn familie te steunen willen we een erehaag vormen vanaf zijn huis (zie hier het vorige bericht daarover). De rouwauto vertrekt om 10.00 uur. U bent welkom langs de route na 09.45 uur. Met inachtneming van de 1,5 meter ruimte willen we vanaf zijn huis op het adres Patrijs 32 in Staphorst aan beide zijden van de weg plaatsnemen langs de route die de rouwauto rijdt.  Aansluitend na het vertrek van de rouw auto is er gelegenheid tot het tekenen van het condoleanceregister voor zijn woning.

 

 

Rouwdienst beluisteren

Besloten afscheidsdienst Jan Smit, zaterdag 13 juni, 11.00 uur

Het is mogelijk om de afscheidsdienst van Jan live mee te luisteren via de Kerkradio.

De dienst is te beluisteren via de kerkradio via de website: http://kerk-ijhorst-dewijk.nl/

Zie ook de 2e kolom en klik op: Kerkdiensten – Luister kerkdiensten.

Er worden ook opnames gemaakt vanaf het moment van het vertrek van de Patrijs. Deze opnames worden via een compilatie later beschikbaar gesteld aan een aantal geïnteresseerden.

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.