9 november 2019

Wegbeveiliging Staphorst en Staalhandel Staphorst ontvingen ondernemers

Alle ondernemers uit de gemeente Staphorst waren op dinsdagavond 29 oktober 2019 van harte welkom bij Wegbeveiliging Staphorst en Staalhandel Staphorst voor een blik achter de schermen! Staalhandel Staphorst fungeert als regionale groothandel in staal op maat. Korte levertijden door eigen transport en een uitgebreide voorraad maakt haar een sterke partner voor menig staalverwerkend bedrijf. Zo is zij ook toeleverancier van Wegbeveiliging Staphorst.

Wegbeveiliging Staphorst levert en monteert aanrijdbeveiliging, afschermconstructies en rampalen ter bescherming van gebouwen, bedrijfsinstallaties, parkeergarages en schuif- en roldeuren. Bij productiebedrijven en warehouses wordt Wegbeveiliging Staphorst vaak ingezet voor een veilige omgeving. Het aanbrengen van belijningen op werkvloeren en buitenterreinen behoren ook tot de mogelijkheden, evenals het plaatsen van hekwerk.

Alan Huisman, de ondernemer achter beide bedrijven, nam samen met zijn collega’s de bezoekers mee in het groeiende dynamische bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Ambities zijn grensverleggend. Alan vertelt: ‘In de wijde regio zijn we strategisch leverancier voor onze belangrijkste afnemers. Voor onze gestandaardiseerde kant en klaar producten van Wegbeveiliging Staphorst gaan we steeds vaker de grens over. Bijvoorbeeld naar Duitsland, België en Denemarken. Denemarken heeft nauwelijks een maakindustrie en moet bij aankoop van dit soort producten de grens over. Wegbeveiliging Staphorst kan daarin een sterke partner worden. Er liggen tevens nog kansen in Luxemburg, hoewel dit voor ons niet een grote markt zal worden.’

 

Vragen zijn er ook genoeg: Hoe belever je partners met zulke relatief zware producten? Koop je staal in bij één leverancier of heb je verschillende toeleveranciers? Hoe groot is de wijde regio? Staalhandel Staphorst en Wegbeveiliging Staphorst hebben fysieke producten opgesteld om een overzicht te geven van hun productassortiment. Staalhandel doet dat in het magazijn waar heel wat tonnen aan staal in diverse vormen opgeslagen liggen en Wegbeveiliging door middel van een showroom waar een greep uit het assortiment staat opgesteld. Een wall of fame geeft enkele belangrijke opdrachtgevers aan.

Kansen creëren in ondernemend Staphorst, dat is wat de Industriële Contact Club met het project ‘Ondernemend Naoberschap’ teweeg wil brengen. Kennis van en over buurbedrijven, gebruik maken van de eigen kracht en die van een ander, productiemogelijkheden delen, samen nieuwe producten op de markt brengen en elkaar meer gunnen. Doel: Samen werken aan meer werk uit Staphorst. Meedoen met Ondernemend Naoberschap kan vrijblijvend en kosteloos. U kunt uw bedrijf aanmelden via www.iccstaphorst.nl. Of u opgeven via info@iccstaphorst.nl  Wanneer u zich al aangemeld heeft voor Ondernemend Naoberschap, ontvangt u automatisch een uitnodiging voor volgende bijeenkomsten.

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.