26 april 2021

Uitnodiging XIC Innovation Event

Wat voor innovaties zijn er in Regio Zwolle te vinden? En wie heeft de beste innovatie van Regio Zwolle? Laat je inspireren en beleef de uitreiking van de innovatieprijs van Regio Zwolle vanuit je eigen stoel. Polymer Science Park, Health Innovation Park en Kennispoort Regio Zwolle nodigen je graag uit voor het online XIC Innovation Event op donderdag 3 juni 2021.

Wat kun je verwachten?

Op het event gaat men in gesprek met ondernemers over de innovaties binnen Regio Zwolle. Innovatieve koplopers zorgen voor de nodige inspiratie. Verder wordt dieper ingegaan op de innovatiekracht van Regio Zwolle. Hoe werken we samen om deze kracht te versterken? Aan het einde van het event is het zover; de uitreiking van de XIC Innovation Award.

Aanmelden

Het XIC Innovation Event is op donderdag 3 juni 2021 van 15.30 – 16.30 uur. Deelname is kosteloos. Na aanmelding ontvang je een dag voor het event een link voor deelname. Meld je hier aan voor dit online event.

Maak kans op de innovatieprijs

Is jouw innovatie uniek en klaar om de markt te veroveren? En is jouw bedrijf gevestigd in Regio ZwolleSchrijf je dan in voor de Cross-over Innovation Challenge (XIC) en maak kans op de award. Je kunt je nog inschrijven tot en met maandag 26 april 2021.

Over het XIC

De Cross-over Innovation Challenge daagt ondernemers in Regio Zwolle uit om te innoveren. De beste inschrijving wordt beloond met de XIC Innovation Award tijdens het jaarlijkse XIC Innovation Event. De Vlega-bal, Medical Precision en Cloud Garden namen de prijs de afgelopen jaren mee naar huis. Wil je meer weten over het XIC? Ga dan naar xic2021.nl. Het XIC is een initiatief van Kennispoort Regio ZwolleHealth Innovation Park en Polymer Science Park.

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.