16 mei 2022

Uitnodiging XIC Experience 3 juni

De finalisten voor de innovatieprijs van Regio Zwolle zijn bekend. ICC-lid Kooiker Groep gaat de strijd aan met en Purgatoria en Siip Group tijdens de XIC Experience op vrijdag 3 juni 2022. Wie neemt de innovatieprijs in ontvangst? Kennispoort Regio Zwolle nodigt je uit voor een middag vol innovatie inspiratie tijdens de XIC Experience op Festival Het Tussenland in Zwolle.

Wat kun je verwachten?

Binnenkijken bij bedrijven

Bezoek een innovatief bedrijf uit Regio Zwolle. Kies een bustour uit die jou aanspreekt!

Prijsuitreiking innovatieprijs

De drie finalisten van de innovatieprijs van Regio Zwolle geven een pitch over hun innovatie. Ze halen alles uit de kast om de jury en het publiek te overtuigen.

  • De ICABUS-zeefmachine van Purgatoria is een apparaat dat toiletpapier uit rioolwater filtert.
  • De Uitblinker van Kooiker Groep is een machine die waterpasserende en waterdoorlatende bestrating kan reinigen.
  • Siip Group heeft een oplossing bedacht om racisme, discriminatie en overige excessen in stadions een halt toe te roepen.

Elkaar ontmoeten op het festival

Ontmoet een interessant netwerk tijdens de borrel na de prijsuitreiking. Geniet van hapjes van verschillende (lokale) foodtrucks en verken het festivalterrein van Festival Het Tussenland.

Bustour: welk bedrijf wil jij bezoeken?

Twee bussen rijden op vrijdag 3 juni 2022 naar verschillende innovatieve bedrijven in Regio Zwolle. Bij welk bedrijf wil jij binnenkijken? Kies een bustour uit en meld je aan.

Internationaal ondernemen: Oxycom in Raalte

Oxycom is wereldwijd toonaangevend in adiabatische koeling. Ze hebben maar één doel: het verminderen van de wereldwijde ecologische footprint voor het koelen, ventileren en verwarmen van gebouwen. Dit bezoek is in samenwerking met GO4EXPORT.

Innovatief ondernemen: The Green East in Raalte

Maak kennis met de startup mentaliteit van The Green East. Een plek waar ondernemers en studenten de circulaire economie voor de agri- en foodbusiness op gang helpen. Zie hoe startups werken aan innovatieve vraagstukken op het gebied van eiwittransitie en meer.

 

Aanmelden XIC Experience

Ben jij toe aan innovatie inspiratie? Meld je hier aan voor de XIC Experience. Geef bij je aanmelding aan of je deel wil nemen aan de bustour, prijsuitreiking of het hele programma. Deelname aan het evenement is kosteloos.

Tijden en locatie

Bustour en prijsuitreiking

De bus vertrekt om 13.30 uur. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats. Om 17.30 uur sluit men de middag af met een hapje en een drankje op Festival Het Tussenland, Terpelkwijkpark, 8011 SG in Zwolle. Meer praktische informatie over de bustour volgt na aanmelding.

Prijsuitreiking

De inloop van de prijsuitreiking is vanaf 16.30 uur. De prijsuitreiking start om 16.45 uur en duurt tot 17.30 uur. Aansluitend kun je netwerken tijdens de borrel. De prijsuitreiking vindt plaats op Festival Het Tussenland, Terpelkwijkpark, 8011 SG in Zwolle.

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.