15 september 2021

Uitnodiging Webinar ‘Hoe Verduurzaam Ik Mijn Bedrijf Met Rendement En Gemak?’

De energietransitie raakt ons allemaal, ook jou als ondernemer. Sterker nog, het is verplichte kost. Er bestaat al een energiebesparingsplicht voor bedrijven. En kantoren moeten vanaf 2023 minimaal label C hebben. We weten allemaal dat we hiermee aan de slag moeten, maar hoe?

Ook al realiseren we ons dat de energietransitie een heel belangrijk onderwerp is voor de toekomst, het begint voor veel bedrijven met ‘moeten’. Daarom is het ook goed om te weten dat er uit deze verplichtingen zakelijke voordelen zijn te halen, zoals lagere energiekosten, een beter werkklimaat en een duurzame uitstraling. Subsidies en regelingen vanuit de overheid verlagen de lasten aanzienlijk.

Je loopt er misschien tegenaan dat je niet goed weet waar je moet beginnen en hoe je de energietransitie prioriteit kunt gaan geven. Waar en hoe kun je energie besparen, hergebruiken en opwekken in jouw bedrijf?

Lokale ondersteuning
Vanaf dit najaar is het voor bedrijven in Staphorst en omgeving makkelijker dan ooit om ermee aan de slag te gaan. Dit dankzij een lokaal ontzorgaanbod van energiecoöperatie Wij Duurzaam Staphorst (WDS), bedrijven (ET+), ondernemersverenigingen, gemeente en provincie. De begeleiding is gratis en geeft makkelijk toegang tot subsidies.

Webinar 23 september 16:00 – 17:00 uur

ET+ organiseert op donderdag 23 september om 16:00 uur een webinar. John Bakker (projectleider voor WDS en ET+), Jan van Ittersum (energieadviseur bedrijven ET+), Jelle Kramer (Omgevingsdienst IJsselland) en Bernard Scholing (subsidieadviseur Subvention) vertellen je in dit webinar alles over de essentie van energiebesparing, hoe jij kunt profiteren van gratis hulp bij verduurzaming en de advies en begeleiding die beschikbaar is voor bedrijven in Staphorst. Ook kun je bij hen terecht met je vragen. Voor meer informatie en aanmelden, ga naar: https://xement.webinargeek.com/verduurzaam-mijn-bedrijf-23-9

In een uur tijd word je volledig op de hoogte gebracht van de mogelijkheden en voordelen.

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.