23 november 2021

Uitnodiging: Innovatielunch donderdag 9 december 2021

Kennispoort Regio Zwolle nodigt je uit voor de Innovatielunch op donderdag 9 december 2021 in Zwolle. Innovatieve ondernemers krijgen het podium tijdens de lunch. Ook blikt Kennispoort Regio Zwolle terug op het afgelopen jaar en de resultaten van Kennispoort. Verder gaan hun ‘ambassadeurs van groei’ in gesprek over samenwerking in ons regionale innovatie-ecoysteem en hoe onderwijs, overheid en ondernemers samen de innovatiekracht versterken.

Kennispoort Regio Zwolle helpt jaarlijks zo’n 500 ondernemers groeien. Kennispoort Regio Zwolle is trots op deze innovatieve en vernieuwende ondernemers: zij werken dagelijks aan onze toekomst. Op donderdag 9 december geeft Kennispoort Regio Zwolle deze ondernemers een podium tijdens de Innovatielunch in Theater De Spiegel. Laat je inspireren door hun bijzondere verhalen!

 

Ook blikt Kennispoort Regio Zwolle terug op het afgelopen jaar en de resultaten van Kennispoort. Verder gaan hun ‘ambassadeurs van groei’ in gesprek over samenwerking in ons regionale innovatie-ecoysteem en hoe onderwijs, overheid en ondernemers samen de innovatiekracht versterken. Bekijk hier het programma van de Innovatielunch.

Aanmelden 
De Innovatielunch is op donderdag 9 december 2021 en vindt plaats in Theater De Spiegel, Spinhuisplein 14, 8011 ZZ in Zwolle voorafgaand aan het Regio Zwolle Congres. Meld je aan voor de Innovatielunch! Met de code: Qa4wX7XX krijg je gratis toegang tot het programma van de Innovatielunch en het Regio Zwolle Congres. Tijdens het aanmelden kun je aangeven bij welke onderdelen van de dag je aanwezig bent. Na aanmelding ontvang je de week voorafgaand aan de Innovatielunch de praktische informatie.

 

Let op: om toegang te krijgen tot het evenement is het tonen van de CoronaCheckApp verplicht. Momenteel kan de Innovatielunch in aangepaste vorm doorgaan. Wijzigingen in de situatie communiceren wij vroegtijdig.

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.