23 juni 2020

Uitnodiging Business4Students

De organisatie van Business4Students nodigt de leden van de ICC uit om op 30 juni 2020 om 19:30 uur online hun evenement bij te wonen.

Het evenement Business4Students heeft als doel jongeren en ondernemers met elkaar te verbinden door een pitchwedstrijd. Leerlingen en studenten kunnen daarbij hun ondernemende ideeën aan de coaches (ervaren ondernemers) en jury presenteren. Iedere deelnemer kan een coach (ervaren ondernemer) winnen, die deze winnaar verder helpt met het ondernemende idee. Daarnaast kiest een jury wie van de deelnemers het meest innovatieve en doordachte idee heeft en zijn of haar idee het beste presenteert. De winnaar wint € 500 euro, wat de winnaar moet investeren in zijn of haar ondernemende idee of bedrijf.

In maart zou het 5-jarig jubileum van Business4Students plaatsvinden. De organisatie vond het ontzettend jammer dat dit feestelijke moment voor de pitchers, coaches, jury en alle bezoekers niet door zou gaan. Door de versoepeling van de coronamaatregelen is het echter wel mogelijk om kleinschalige bijeenkomsten te organiseren. Dat  betekent dat deze jubileumeditie in een andere vorm wordt gehouden. Het Business4Students-evenement gaat online op 30 juni om 19.30 uur!

Om de pitchers van dit jaar wel verder te kunnen helpen met hun onderneming, wordt hen toch de mogelijkheid gegeven hun pitch te houden. Dat betekent een Business4Students zonder publiek, maar wel mét pitchers, coaches en jury, net zoals je anders van B4S gewend bent. Zo kunnen de pitchers toch aan coaches gekoppeld worden en maken zij kans op de felbegeerde prijs van €500. En je kunt er online bij zijn!

De organisatie nodigt je van harte uit om online het evenement bij te wonen. Aanmelden kan uiterlijk t/m dinsdag 29 juni door een e-mail te sturen aan aanmelden.b4s@gmail.com. Aanmelden is verplicht.

Na aanmelding ontvang je een link om online te kunnen deelnemen. Reageer op tijd, om er zeker van te zijn dat je er bij bent!

Kijk voor meer informatie op: http://business4students.nl/.

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.