9 juni 2022

Uitnodiging bijeenkomst: Zon op dak: wat kan wèl en wat kan nù?

Provincie Overijssel en VNO-NCW Midden nodigen u uit voor een ondernemersbijeenkomst die in het teken staat van zonne-energie. Maandagmiddag 27 juni organiseren zij een netwerksessie. Tijdens de bijeenkomst wordt aandacht geschonken aan de praktische en technische mogelijkheden om nieuwe vormen van energie in uw bedrijf toe te passen: wat kan wèl en wat kan nù?

Waarom deze bijeenkomst?

Energietransitie is een actueel thema. Er zijn veel redenen voor ondernemers om niet te beginnen. Hoge investeringskosten, uitdagingen met opslag en het terugleveren van energie zijn veelgehoorde bezwaren. Toch is het juist in deze tijd belangrijk dat energie beschikbaar en betrouwbaar is en dat je er als ondernemer de regie over hebt.

Aan de hand van verhalen uit de praktijk hoort u tijdens deze bijeenkomst hoe u als ondernemer aan de slag kunt met het toekomstbestendig maken van uw bedrijfspand. Tijdens de netwerkborrel vertellen ze u graag wat er naast zonne-energie mogelijk is om uw pand of terrein toekomstbestendig te maken.

 

 

Programma

15:30 uur Inloop bij Lumen Hotel & Events

16:00 uur Welkom door dagvoorzitter Marijn de Vries

16:10 uur Met accu’s toch een zonnedak

Door een slim accupakket toch een groot zonnedak realiseren, ervaringen uit de praktijk. Wat zijn de tips en wat zijn de valkuilen?

16:40 uur Wat brengt een zonnedak op?

Peter Reidsma van het provincieprogramma ‘ieder dak een zonnedak’ laat zien wat de businesscase van een zonnedak is en hoe uw investering maximaal rendement kan opleveren.

17:00 uur Afsluiting

Afronding met Eddy van Hijum, gedeputeerde Provincie Overijssel en Laurens de Lange, voorzitter VNO-NCW Regio Zwolle.

17:15 uur Netwerkborrel

Praktische info en aanmelden

Wanneer: 27 juni van 16.00 – 18.00 uur
Voor wie: ondernemers, eigenaren en vertegenwoordigers van Overijsselse bedrijventerreinen

Locatie:
Lumen Hotel & Events
Stadionplein 20, Zwolle

Je kunt je kosteloos aanmelden vóór 20 juni 2022. Klik hier om je aan te melden.

 

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.