8 mei 2023

Uitnodiging 14 juni uitreiking Innovatieprijs van Regio Zwolle

Beste relatie,

Elk jaar gaan innovatieve ondernemers uit Regio Zwolle de strijd aan om de Innovatieprijs van Regio Zwolle. We willen je uitnodigen om bij de uitreiking van de Innovatieprijs van Regio Zwolle 2023 aanwezig te zijn. De uitreiking vindt plaats op woensdagmiddag 14 juni 2023 in Zwolle. Laat je tijdens dit event inspireren door de innovatieve deelnemers, kom erachter wie de prijs mee naar huis neemt en maak kennis met de rest van ons netwerk.

Meld je aan voor de uitreiking van de Innovatieprijs van Regio Zwolle

Programma

16.00 uur            Inloop

16.30 uur            Welkomstwoord

16.40 uur            Spreker

17.00 uur            Finalisten aan het woord

17.30 uur            Lisanne Kamphuis, maker van de award, aan het woord

17.40 uur            Uitreiking van de Innovatieprijs van Regio Zwolle

17.50 uur            Netwerkborrel met foodtrucks

LocatieDe uitreiking van de Innovatieprijs van Regio Zwolle vindt plaats bij BREiNN aan de Ceintuurbaan 15, 8022 AW in Zwolle. Een inspirerende locatie waar alles draait om duurzaamheid en innovatie.

AanmeldenDe uitreiking van de Innovatieprijs van Regio Zwolle is op woensdag 14 juni 2023 van 16.00 tot en met 19.00 uur. Deelname is kosteloos. Meld je aan voor de uitreiking.

Over de Innovatieprijs van Regio ZwolleKennispoort Regio Zwolle daagt bedrijven in Regio Zwolle uit om hun innovaties in te schrijven voor de Innovatieprijs van Regio Zwolle. De vakkundige jury beoordeelt de innovaties onder andere op originaliteit en marktrijpheid. Drie innovaties mogen uiteindelijk door naar de finale. De beste innovatie wordt op woensdag 14 juni 2023 bekendgemaakt. De winnaar ontvangt een award, lokale publiciteit en een persoonlijk innovatietraject.

 

We hopen je te zien tijdens de uitreiking.

Met vriendelijke groet,

    
Telefoon: 038 – 202 20 20
E-mail: info@kennispoortregiozwolle.nl

kennispoortregiozwolle.nl

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.