17 oktober 2020

Testlocaties corona Meppel en Zwolle

Vanwege grote drukte is het niet altijd eenvoudig je snel te laten testen op corona. In de regio Staphorst zijn diverse private testlocaties beschikbaar. Het bestuur van de ICC stelt de leden hiervan graag in kennis. Lees onderstaand meer.

Zwolle

In Zwolle is een testlocatie beschikbaar aan de Mindenstraat op Bedrijvenpark Hessenpoort in Zwolle. Dit is een initiatief van BuroVitaal.

Meppel

BuroVitaal opent bij InterStage B.V. aankomende maandag (19 oktober 2020) in Meppel haar volgende sneltestlocatie.

 

Gebruikmaken van private testlocatie

Heb je verkoudheidsklachten of koorts? Op doordeweekse dagen en zelfs op zaterdagen kun je vaak al dezelfde dag getest worden. Je kunt mogelijk al binnen een uur je uitslag krijgen.

BuroVitaal gebruikt sneltesten van Abbot. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een afspraak maken via de website: covid19sneltest.nu

Disclaimer

De ICC beschikt niet over expertise op het gebied van corona en testen. De informatie in dit bericht is afkomstig van BuroVitaal en InterStage en is door de ICC niet gecontroleerd. Laat je daarom vooraf goed informeren over de betrouwbaarheid van de in dit bericht genoemde testmogelijkheden en de overige informatie. Meer informatie vind je onder meer op: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/testen

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.