22 april 2020

PM Energie: dalende energieprijzen zet aan tot nadenken

De energieprijzen dalen de laatste tijd hard. Dat is reden om alle leden in herinnering te brengen dat ICC Staphorst haar leden via PM Energie de mogelijkheid biedt om op een makkelijke manier langdurig geld te besparen op energiekosten.

Veel bedrijven in Staphorst kopen samen met duizenden ondernemers uit de regio energie in via PM Energie. De marktontwikkelingen worden in de gaten gehouden door een werkgroep van deelnemende bedrijven die samen veel energieverbruik vertegenwoordigen. De werkgroep houdt wekelijks de energiemarkt in de gaten. Op basis van de ontwikkelingen bepalen zij de momenten waarop de prijs wordt vastgezet.

Benieuwd wat de strategie is van de werkgroep naar aanleiding van de huidige prijsdalingen in de markt? Neem vrijblijvend contact op met onze vaste contactpersoon van het collectief: Geert Douw van PM Energie. Stuur Geert een mailtje met uw contactgegevens zodat hij u kan bellen of bel hem zelf. Geert is te bereiken op 085-2100578, 06-53295579 of g.douw@pmenergie.nl.

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.