4 mei 2022

Oproep enquête Ondernemerspanel Overijssel

Van crisis naar crisis. Eerst corona en nu de oorlog in Oekraïne. Veel bedrijven merken dit in hun dagelijkse bedrijfsvoering. De lokale brancheorganisaties worden graag geïnformeerd over de behoeften van ons regionale bedrijfsleven. Doe mee met de enquête tot en met 11 mei 2022.

Nu na ruim twee jaar de coronacrisis (voorlopig) achter ons lijkt te liggen, ondervinden veel ondernemers momenteel de gevolgen van de oorlog in Oekraïne. De Kamer van Koophandel publiceerde onlangs een onderzoek waaruit blijkt dat honderdduizenden ondernemers in Nederland in de problemen zijn geraakt en er een toename van het aantal faillissementen wordt verwacht. De combinatie van twee jaar coronacrisis, gevolgd door grondstoftekorten en de stijgende energietarieven zorgen op veel plaatsen voor problemen.

Met deze peiling wil men inzichtelijk maken hoe het ondernemers in midden Nederland in deze tijd vergaat. Welke gevolgen de recente ontwikkelingen hebben op uw onderneming, maar ook hoe u hiermee omgaat en aan welke ondersteuning u behoefte heeft.

Deze peiling wordt uitgevoerd tot en met 11 mei 2022 en de uitkomsten van dit onderzoek worden gepubliceerd op de websites www.vno-ncwmidden.nl, www.mkbmidden.nl, www.overijssel.nl, www.oostnl.nl en www.samenuitdecrisisregiozwolle.nl.

De vragenlijst is in maximaal 7 minuten in te vullen en uw antwoorden worden anoniem verwerkt.
Uw antwoorden zijn van groot belang.

Doe mee via www.right.nl/ondernemerspeiling-overijssel.

 

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.