27 september 2022

Open huis Duntep

Vrijdag 7 oktober vanaf 14.00 tot en met 18.00 uur houdt Duntep open huis. De leden van de ICC zijn van harte welkom op deze vrijdagmiddag (vrije inloop). Duntep hoort graag of u aanwezig bent.

Op deze dag krijgt u een kijkje in de fabriek en het kantoorcomplex van Duntep. In de fabriek is een looproute uitgezet, zodat u in chronologische volgorde kunt zien hoe een chalet wordt gemaakt.

Ook heeft Duntep op het buitenterrein een aantal kant- en klare mobiele woningen staat waar doorheen gelopen kan worden.

Gedurende de looproute zult u diverse mogelijkheden hebben om een hapje en een drankje te nuttigen en om te netwerken.

Verder kunt u vrij rondlopen in ons kantoorpand waar Duntep nog een speciale ruimte heeft gemaakt met allerlei nostalgische foto’s en video’s. Hier zal onder andere Geert Kleis aanwezig zijn; hij is al meer dan 50 jaar werkzaam bij Duntep en kan u met veel passie en hartstocht vertellen over de historie van Duntep.

 

De ICC-leden zijn welkom op vrijdag 7 oktober vanaf 14.00 tot en met 18.00 uur. Het is vrije inloop, dus u kunt op een door u gewenst moment binnenlopen. Graag ontvangt Duntep van u een reactie of u aanwezig denk te zijn. Zo kunnen zij ideale voorbereiding treffen voor een onvergetelijke dag.

Op zaterdag 8 oktober houdt Dunteo open huis voor een ieder die hierin belangstellend is. Deze staat gepland van 10.00 tot 16.00 uur.  Mocht u op vrijdag onverhoopt verhinderd zijn, bent u de zaterdag alsnog van harte welkom.

Aanmelden

Meldt u aan via Marketing@duntep.nl. Neem voor meer informatie contact op met Robert de Vries, 0522 44 13 72, R.devries@duntep.nl

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.