18 juli 2022

Open Bedrijvendag Staphorst 12 november 2022

Open Bedrijvendag Staphorst 12 november 2022

Doet u mee?

Nieuw talent aantrekken en laten zien wat je doet. Beiden onderwerpen waar u mogelijk niet iedere dag mee bezig bent. Maar wel ontzettend belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf. Een tekort aan medewerkers op alle niveaus is een serieuze bedreiging voor elk bedrijf dat wil groeien of consolideren. Het verloop van medewerkers is actueler dan ooit en om dan juist gekwalificeerd nieuw talent aan te trekken moet u zichtbaar zijn en blijven. Vanuit het perspectief van de toekomstige medewerkers kunnen we enkele veelvoorkomende vragen stellen;

  • Wat doen de bedrijven in Staphorst?
  • Welke mogelijkheden aan banen liggen er?
  • Welke vooropleiding heb ik daarvoor nodig?

Een aantal bedrijven, scholen en gemeente Staphorst hebben de handen ineengeslagen om te starten met een Open Bedrijvendag Staphorst. Een dag om uw bedrijf te presenteren aan toekomstige medewerkers en relaties. Het wordt een dag waarin we Staphorst op de kaart willen zetten en vol willen inzetten op promotie voor uw bedrijf in Staphorst maar ook in de omliggende regio.

Met veel genoegen nodigen wij u uit om ook uw bedrijf te presenteren aan de ‘werknemer van de toekomst’ en alle andere belangstellenden. Zzp-bedrijven zijn tevens welkom! Wij organiseren ook namelijk op de bedrijvendag een ‘bedrijvenmarkt’ voor alle bedrijven die om welke omstandigheden dan ook geen mensen kunnen ontvangen.

Zaterdag 12 november staat de Open Bedrijvendag gepland van 9.30 – 16.00 uur. U kunt zich aanmelden om mee te doen op deze dag via de mail: info@openbedrijvendagstaphorst.nl of website: www.openbedrijvendagstaphorst.nl Nadat u uw interesse kenbaar heeft gemaakt ontvangt u op korte termijn een inschrijfformulier waarop we meer informatie vragen en informatie geven over de invulling van deze dag en de aanloop er naartoe.

Doet u mee als deelnemer aan de Open Bedrijvendag Staphorst op 12 november 2022?

De Open Bedrijvendag Staphorst wordt ondersteund door ICC Staphorst en de organisatie verzorgd door LK mediasupport.

Met vriendelijke groet,

 

Dhr. H. Bloemert – Bloemert IT

Dhr. J. Brouwer – BKS meubelen

Dhr. R. Talen – Talen Tools

Dhr. H. Troost – Dons en Troost

Dhr. C. Zondag  – accountmanager bedrijven gemeente Staphorst

Dhr K. Mussche – Mubo Metaal bv

Dhr. D.J. Koppelman – Prins Mauritsschool

Dhr. Y.J. Duim – Pieter Zandt Scholengemeenschap

 

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.