10 maart 2022

Online banenmarkt Regio Zwolle

Personeel nodig? Plaats je vacature op Online Banenmarkt Regio Zwolle op LinkedIn. Snel, laagdrempelig, kosteloos. Doe actief mee en kom in contact met potentiële kandidaten! Op 5 april 2022 tussen 10:00 uur en 13:00 uur is er weer een Online Banenmarkt.

In de besloten LinkedIn-groep, met ruim 2.300 leden, kunnen werkzoekenden direct op je vacature reageren. En jij kunt direct een afspraak maken als je een interessant CV ziet. De online banenmarkt is altijd open; 24/7, 365 dagen per jaar. Elke 8 weken krijgt ‘ie een boost, met extra aandacht.

Word lid

Log in op LinkedIn, zoek ‘Online Banenmarkt Regio Zwolle’ en klik op ‘Lid worden’. Je krijgt binnen 24 uur en/of op de eerstvolgende werkdag bericht. Plaats je vacature – op 5 april bij voorkeur tussen 10.00 en 13.00 uur – in het veld ‘Begin een gesprek in deze groep’. Vermeld aantal uren, niveau, werklocatie, skills, contactgegevens, etc. Vacatures en CV’s blijven tot 4 weken na het evenement op de pagina staan.

Vergeet niet regelmatig de pagina te verversen, zodat je steeds de laatst geplaatste CV’s ziet (Windows F5-toets; Apple CMD+R). Wil je contact met een kandidaat, reageer dan via de knop ‘Commentaar’ en typ je reactie.

Groot bereik

Op 5 april zijn er ook online banenmarkten in o.a. Flevoland, Stedendriehoek, Twente en Drenthe. Ook daarvan kun je lid worden en daarmee het bereik van je vacature aanzienlijk vergroten.

Voor wie?

De banenmarkt is toegankelijk voor álle werkzoekenden, zonder restricties ten aanzien van opleiding en ervaring. Ook werkgevers/intermediairs – in alle sectoren, ongeacht bedrijfsgrootte en activiteiten – zijn van harte welkom.

Graag tot 5 april om 10.00 uur op LikedIn; doe mee en vind je nieuwe medewerker!

 

Neem voor meer informatie contact op met:

Team Online Banenmarkt Regio Zwolle

Cyril Kroontje
Accountmanager

Grote Oever 26| 7941 BJ Meppel
M 06-33182666

E c.kroontje@meppel.nl

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.