14 september 2021

Ondernemers- verkiezing Regio Zwolle 2021

Tijdens het Regio Zwolle Congres 2021 worden de Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2021 bekend gemaakt. Ondanks het uitdagende jaar, gaat deze traditie als vanouds door op gepaste wijze. De organisatie verzoekt u een startende ondernemer (minimaal 1 jaar actief) en/of ondernemers (minimaal 3 jaar actief) aan te dragen vóór 1 oktober 2021.

De regio Zwolle behoort tot de economische top van Nederland. En dat is mede te danken aan de fantastische inzet van de gedreven ondernemers. De verkiezing ‘Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle’ beloont écht ondernemerschap: ambitie, lef, innovatie. Er wordt aandacht gevraagd voor een bijzonder slag mensen, die zich durft te onderscheiden en risico durft te nemen. De positie van de verkiezing tijdens het Regio Zwolle Congres is prachtig, het hoort er echt bij en is een mooie climax als afsluiter van een sfeervol netwerkevent. We vinden het als vakjury ontzettend belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt in de regio Zwolle.

Op www.ondernemersprijsregiozwolle.nl ziet u een lijst met oud-winnaars.

Tot 1 oktober 2021 kunt u potentiële kandidaten voor de Starter en Ondernemer van het jaar Regio Zwolle voordragen door deze samen met een uitgebreide motivatie te mailen naar: info@mkbregiozwolle.nl. Vermeld daarbij ook de bedrijfsnaam, naam ondernemer, korte omschrijving en vestigingsplaats.

 

Kijk voor meer informatie op: https://www.metropoolregiozwolle.nl/ondernemersprijs/

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.