29 maart 2023

Laatste succesvolle Naoberschapsavond

De Industriële Contact Club Staphorst sloot afgelopen woensdagavond project Naoberschap op feestelijke wijze af. Bijna 100 medeondernemers uit de gemeente bezochten de zes ondernemingen in de oude bank aan de Bergerslag.

Een mooie avond vol interesse en wederzijds respect. Medeondernemers uit de gemeente kregen een inkijkje in de wereld van De Boer Ingenieursbureau, Gaaf Digital Agency, Harke Administratie en Fiscaal Advies, Mertis, Poortman Makelaars en Sheph Solutions. De bezoekers kregen een informatieve rondleiding waar zij kennis maakten met de expertises van de ondernemers die in het pand gevestigd zijn aan de Bergerslag 1. Kennis over en door buurbedrijven, iets waar Ondernemend Naoberschap voor stond. Kasper Mussche (bestuurslid ICC): “Leuk om hier nu te zijn waar deze ondernemers elkaar gevonden hebben en dat er meerdere onderlinge samenwerkingen zijn ontstaan!”

Het project heeft diverse bedrijven nader tot elkaar gebracht wat zorgde voor vele mooie samenwerkingen binnen de gemeente, iets waar de Industriële Contact Club trots op mag zijn. De avond werd door woordkunstenaar Willem Gunneman afgesloten middels een interactieve improvisatieshow. De kracht van de Staphorster ondernemers werd hierin op humoristische wijze voorgedragen, die het publiek goed kon waarderen. De aspecten: er voor elkaar zijn, samenwerkingen binnen de gemeente, elkaar werk gunnen en wederzijds respect kwamen aan bod. Kortom een succesvolle avond met grootse opkomst die in het teken stond van kennis en vertier.

Klik hier voor de after movie!

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.