30 november 2020

Heeft u nog geen energiecontract voor volgend jaar?

Veel ondernemers hebben het regelen van een nieuw energiecontract nog op hun to-do-list staan. Maar eerst moet nog dit en nog dat. Dit is een uitermate goed moment om aan te sluiten bij het collectief dat PM Energie samen met tientallen andere verenigingen voor u mogelijk maakt!

Naast dat u via het collectief kunt besparen op uw energiekosten, scheelt het u ook jaarlijks wat stress en tijd in de laatste maand(en). Een paar ondernemers -met stuk voor stuk een paar miljoen kWh elektriciteit- houden wekelijks de energiemarkt in de gaten en zorgen steeds ruim op tijd voor nieuwe contracten voor 1, 2 of 3 jaar. Zo hoeven duizenden deelnemende bedrijven zich hier niet mee bezig te houden.

Grootzakelijke meters boetevrij overstappen

Heeft u een grootzakelijke meter van Fudura? Dan kunt u in vrijwel alle gevallen boetevrij per 1 januari overstappen naar het collectieve metercontract van Fudura!

Onderstaand nog even een paar voorbeelden. 

Voor de volgende ondernemers hebben we recent tarieven van afgelopen jaar vergeleken met de collectieve tarieven van afgelopen jaar:

Een MKB’er met 46.000 kWh elektra en 3.500 m3 gas had een voordeelindicatie van €595 per jaar.

En een onderneming met 177.500 kWh en 92.000 m3 gas had een voordeelindicatie van €6.400 per jaar. Daarnaast kan hij per 1 januari boetevrij overstappen op Fudura, met een besparing van €850 per jaar.

Wilt u weten welke tarieven het collectief op dit moment kan bieden? Neem vrijblijvend contact op met onze eigen contactpersoon Geert Douw (g.douw@pmenergie.nl of 085 – 2100 578).

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.