9 mei 2022

Evenementen en initiatieven in Regio Zwolle

In Regio Zwolle zijn verschillende evenementen en initiatieven waar Kennispoort Regio Zwolle bij betrokken is. Kennispoort is er voor alle ondernemers in Regio Zwolle. Deze stichting helpt bedrijven in Regio Zwolle innoveren, vernieuwend te ondernemen en met internationaal zakendoen. De adviseurs geven onafhankelijk, kosteloos en praktisch advies. Zie onderstaand meerdere interessante evenementen en initiatieven voor de komende tijd.

 • XIC Experience  
  Op vrijdag 3 juni 2022 gaan drie finalisten de strijd aan voor de innovatieprijs van Regio Zwolle. Wie neemt de innovatieprijs in ontvangst? Kennispoort nodigt ondernemers uit voor een middag vol innovatie inspiratie tijdens de XIC Experience op Festival Het Tussenland in Zwolle. Voorafgaand aan de prijsuitreiking kunnen ondernemers op tour door Regio Zwolle en binnenkijken bij een innovatief bedrijf. Bekijk hier meer informatie over de XIC Experience.

 

 • Themalijst: samen een bijeenkomst organiseren
  Kennispoort helpt u graag bij het organiseren van bijeenkomsten voor ondernemers. Kennispoort heeft een groot bestand met innovatieve bedrijven, goede sprekers en interessante businesscases. Zij hebben een lijst opgesteld met thema’s waar hun adviseurs bijeenkomsten over kunnen geven. Bekijk de themalijst.

 

 • Online meetup voor startups
  Startup Regio Zwolle, het startupplatform in Regio Zwolle, nodigt startups uit voor de online meetup op woensdag 11 mei 2022 van 09.00 uur tot en met 09.30 uur. In een korte break ontmoeten startups uit Regio Zwolle nieuwe contacten en voeren ze goede gesprekken. Zij matchen de startups in twee rondes aan nieuwe contacten. Bekijk hier meer informatie over de online meetup.
 • Proeftuin voor foodondernemers
  Op zaterdag 4 juni 2022 organiseert Kennispoort een proeftuin voor innovatieve foodondernemers op Festival Het Tussenland in Zwolle. Op het festival kunnen ze hun producten of concept aan het grote publiek laten zien. Van 14.00 uur tot 16.00 uur kunnen ondernemers hun producten laten proeven aan bezoekers. Bekijk hier meer informatie over de proeftuin.

 

 • Family Next (programma binnen Overijssel)
  Family Next is een programma voor ondernemers binnen Overijsselse familiebedrijven met minimaal 5 werknemers. In het programma van provincie Overijssel kunnen de bedrijven aan de slag met de thema’s digitalisering, duurzaamheid en bedrijfopvolging. Family Next geeft een steun in de rug! Bekijk hier meer informatie over Family Next.

 

 • MoveDigi
  MoveDigi is de digitale werkplaats van Regio Zwolle. Studenten van MBO of HBO helpen bedrijven bij vraagstukken rondom digitalisering. De studenten helpen bedrijven op weg en kunnen aangeven wat er allemaal mogelijk is. Bekijk hier meer informatie over MoveDigi.

 

Vragen of hulp nodig?

Neem voor meer informatie contact op met Willemijn Prins van Kennispoort Regio Zwolle.

Mobiel: 06 – 200 990 92

Telefoon: 038 – 202 20 20

E-mail: willemijn@kennispoortregiozwolle.nl

Website: www.kennispoortregiozwolle.nl

 

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.