20 oktober 2020

Aanvraag SDE-subsidie zonnepanelen

Vanaf medio november kan weer SDE-subsidie worden aangevraagd. Voor het aanvragen van de SDE-subsidie is het belangrijk om zo snel mogelijk stappen te ondernemen en daarmee de kansen op deze subsidie te vergroten. De ICC wijst de leden er graag op dat PM Energie uw bedrijf daar onafhankelijk in kan ondersteunen.

 

U kent PM Energie als de partij voor de collectieve inkoop van energie, meetdiensten en andere kostenbesparende maatregelen.

Echter, wist u dat wij PM Energie ook graag helpt met verduurzamen door middel van zonnepanelen?

PM Energie kan u volledig ontzorgen, van de subsidieaanvraag tot en met realisatie van een zonnepaneleninstallatie. Indien gewenst kan PM Energie zelfs de financiering voor u verzorgen. Doordat PM Energie zelf geen zonnepanelen levert of installeert, kan PM Energie als onafhankelijke partij echt uw belangen dienen, net als bij de collectieve inkoop van energie. Mocht u zelf al zonnepanelen hebben of hier al mee bezig zijn, dan kan PM Energie u allicht nog helpen met de collectieve inkoop van de nodige meters en de verkoop van overtollige energie.

 

Om tot een rendabele businesscase te komen is in de meeste gevallen SDE-subsidie nodig. U ontvangt een gegarandeerd bedrag per opgewekte kWh voor de komende 15 jaar. Deze subsidie kan vanaf medio november weer worden aangevraagd. Deze subsidieaanvraag is vrijblijvend!

Voor het aanvragen van de SDE-subsidie is het belangrijk om zo snel mogelijk stappen te ondernemen en daarmee de kansen op deze subsidie te vergroten:

  • Beperkt subsidiebudget;
  • Toenemende schaarste in de transportcapaciteit, waardoor de maximale capaciteit voor het terugleveren van energie bereikt kan worden.

Kortom: nu is het beste moment om deze subsidie aan te vragen!

Wanneer u gebruik wilt maken van de eerstvolgende SDE-ronde, neem dan per omgaande, maar voor 2 november 2020, contact op met PM Energie.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over uw mogelijkheden? Neem dan contact met PM Energie op door een mail te sturen aan Geert Douw (g.douw@pmenergie.nl) of door te bellen met 085-2100 578.

 

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.