27 maart 2020

Nieuws en het coronavirus

Sinds enige tijd beschikt de ICC over een nieuwe website en een app. Wij attenderen de leden er graag op dat nieuwsberichten en uitnodigingen van derde partijen in principe alleen nog op de website en op de app worden geplaatst. Daarnaast wijzen we u graag op de recente nieuwsberichten over de maatregelen n.a.v. het coronavirus.

Nieuwsberichten en uitnodigingen

Als ICC vinden we het belangrijk om alle leden waar mogelijk op de hoogte te houden van nieuws dat alle leden raakt en vanuit de ICC relevant is voor alle leden. Daarnaast krijgt het bestuur van de ICC regelmatig van leden en van derde partijen het verzoek nieuwsberichten of uitnodigingen onder de leden te verspreiden. In het verleden werden dergelijke berichten regelmatig doorgestuurd aan alle leden. Omdat we een nieuwe, toegankelijke website en app hebben, hebben we besloten deze berichten zoveel mogelijk via deze twee platforms te laten lopen.

 

Heeft u een verzoek aan het bestuur van de ICC om een nieuwsbericht of een uitnodiging onder de leden te verspreiden? Mail dit verzoek dan naar pr@iccstaphorst.nl. Het bestuur controleert regelmatig deze mailbox (het streven is minimaal eenmaal per week), om zo te selecteren welke berichten wel en niet op website en app worden geplaatst. Deze berichten worden in principe dus niet meer doorgestuurd aan alle leden. Het kan zijn dat sommige berichten wel de directe aandacht van alle leden vragen. In dat geval kan het bestuur de keuze maken deze wel alsnog rond te mailen. Uitnodigingen voor activiteiten van de ICC zelf worden uiteraard nog wel op de gebruikelijke wijze gemaild.

App downloaden

Heeft u de app nog niet gedownload? Via Google Play en de App Store vindt u de ICC-app wanneer u zoekt op ICC Staphorst. Houd regelmatig de website of de app in de gaten om niets te missen!

Corona updates

De uitbraak van het coronavirus heeft voor veel ondernemers ingrijpende gevolgen. De Gemeente Staphorst heeft op haar websites diverse berichten geplaatst over de (steun)maatregelen die door de Rijksoverheid zijn genomen, maar ook de maatregelen van de gemeente zelf. Op verzoek van de gemeente hebben we daarover afgelopen zaterdag en woensdag ook een bericht op de website en app van de ICC geplaatst. Daarin wordt ook verwezen naar andere websites, waarop meer informatie is te vinden.

 

Door de overheidsmaatregelen is het niet mogelijk om de komende tijd activiteiten te organiseren voor ICC-leden. Zodra dit wel weer mogelijk is en er een nieuwe activiteit op de agenda staat, ontvangt u daar vanzelf een uitnodiging voor.

 

Het bestuur wenst iedereen veel sterkte en bovenal veel gezondheid toe de komende periode.

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen. Het gebeurt bij ICC Staphorst