Voor wie stappen onderneemt

Nog geen lid?

Word Noaberschap of ICC-lid

De Reest Multimedia en Reestmond openen hun deuren voor Ondernemend Naoberschap

De Reest Multimedia en Reestmond openen hun deuren voor Ondernemend Naoberschap

Voor ondernemers uit de gemeente Staphorst opent De Reest Multimedia in samenwerking met Reestmond haar deuren op woensdagavond 28 september 2016. Het project Ondernemend Naoberschap van de ICC is vorig jaar ten einde gekomen. Vanwege het succes worden de bijeenkomsten voortgezet.

Op maatschappelijk sociale wijze drukwerk produceren
De Reest Multimedia speelt een voorbeeldrol als we kijken naar hoe de participatiewet bedoeld is. Zij heeft sinds 2012 de samenwerking gezocht met sociale werkvoorziening Reestmond in onze buurgemeente Meppel. Met behulp van de medewerkers van Reestmond produceert zij hoogwaardig kwaliteitsdrukwerk in Meppel en Staphorst. Ook kleine oplages printwerk en aanverwante artikelen regelt ze snel en zorgvuldig.

Bedrijven, dus ook z.z.p.-ers, uit de gemeente Staphorst zijn welkom op woensdagavond 28 september 2016 bij De Reest Multimedia binnen de muren van Reestmond, Eekhorstweg 4 in Meppel. Gastheer Bé Veen wil hen verwelkomen om 19.00 uur, het programma duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Ondernemend Naoberschap
Kansen creëren in ondernemend Staphorst, dat is wat de Industriële Contact Club met het project ‘Ondernemend Naoberschap’ teweeg wil brengen. Kennis van en over buurbedrijven, gebruik maken van de eigen kracht en die van een ander, productiemogelijkheden delen, samen nieuwe producten op de markt brengen en elkaar meer gunnen. Doel: samen werken aan meer werk uit Staphorst.

Programma
De Reest Multimedia heeft de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan met diverse soorten drukwerk. Haar passie ligt bij het ontzorgen van de klant en bij kwaliteitsdrukwerk. Waarmee De Reest Multimedia zich onderscheidt ten opzichte van anderen? Dat gebeurt zowel in techniek, uitvoering als in service en prijs. Een partner in drukwerk van concept tot uitvoering. Daar laat zij met veel enthousiasme graag meer van zien.

Reestmond groeit sinds de invoering van de participatiewet uit van sociale werkvoorziening tot dienstverlener in het bedrijfsleven. Zo worden medewerkers opgeleid in het opleidingscentrum en gedetacheerd bij bedrijven in de omliggende omgeving. Ook verzetten de medewerkers van Reestmond het nodige werk voor uiteenlopende bedrijven op de locatie in Meppel. Hoe en waarom samen werken aan meer werk? Praktijkvoorbeelden te over voor deze avond!

Meedoen met Ondernemend Naoberschap kan vrijblijvend en kosteloos. U kunt uw bedrijf aanmelden via dit mailadres. Kort na uw aanmelding ontvangt u digitaal een uitnodiging voor de bijeenkomst op 28 september! Wanneer u zich al aangemeld heeft voor Ondernemend Naoberschap ontvangt u automatisch een uitnodiging.